TRADICIONALNA BOŽIČNA STOJNICA V EUROPARKU

Letošnja dobrodelna stojnica v času od 2. do 3. decembra  nam je zopet napolnila srca, saj smo neizmerno hvaležne za vsak prispevek, ki ga v celoti namenimo za dobrodelne akcije. Članice pripavimo darila, kuhamo, pečemo domače izdelke , tako da so naših daril veseli tudi obdarovanci.

Letošnja donacija je namenjena “Levjesrčnim”. Pa veste kdo so “Levjesrčni” ? Otroke in mladostnike, ki so doživeli izgubo, imenujemo “Levjesrčni”, ker se pogumno soočajo z žalostjo ob izgubi bližnje osebe.

Z našo in drugimi donacijami jim omogočamo obisk tabora, kjer lahko pozabijo na svojo žalost.Namen tabora je varno soočanje z žalostjo in uvid, da je naše življenje dragoceno, kljub temu, da moramo živeti brez nekoga, ki smo ga imeli radi in ga pogrešamo.

Naše dobrodelne praznične stojnice pa si ne moremo več zamisliti brez naših pridnih dijakinj in dijakov Srednje zdravstvene šole v Mariboru, ki nam pomagajo pri nagovarjanju in izročitvi daril. Hvala vsem dijakinjam in dijakom, ki si vzamejo čas tudi za takšne dogodke.