Dobrodelni koncert s Prifarskimi muzikanti je v celoti uspel

prifarci_prvaMariborčani so dokazali, da znajo pomagati in znajo živeti z glasbo. To je dokazala skoraj do zadnjega kotička zasedena dvorana Union.

V nagovoru je namen koncerta predstavila predsednica kluba Soroptimist Maribor, Slavica Tovšak, zahvalo je izrekla tudi Nada Wolf v imenu Slovenskega Hospica – Območne enote Maribor. Program je povezovala Tanja Dolanc.

Koncert je bil medijsko odlično pokrit, saj je bila oddaja na programu Tele M in Dobro jutro. Časnik Večer je dvakrat najavil koncert, Radio Maribor pa je nekajkrat povabil Mariborčane, da se udeležijo prireditve.

20161105_205819Zbrani denar bo v celoti namenjen Hospicu in bo porabljen za nakup avtomobila, ki ga potrebujejo strokovni delavci in prostovoljci za obisk bolnih in žalujočih.

Soroptimistke iz Maribora so prispevale k organizacijskemu delu, po koncertu pa so prisotne povabile k bogati pogostitvi, ki so jo pripravile same. Prišle so tudi Soroptimistke iz Ptuja, ki so prispevale sladke dobrote in Soroptimistke iz Celja. Veseli smo bili tudi gostij iz Avstrije.

 

Utrinki s koncerta

1. del

2. del

3. del